Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çatmayayla Ümmetler Obası İlkokulu

Telefon : 05387148779
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://catmayaylaummetler.meb.k12.tr
Adres : Çatmayayla Mahallesi Ümmetler Sokak/ No5 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
VİZYON : Vatanını ve milletini seven, araştıran, sorgulayan, çözümleyen, öğrenmeyi öğrenen, bilgisini yenileyen öğretmenler ve yenilikçi, değişimci ekip çalışması yapabilen, katılımcı anlayışa sahip yöneticilerle kendine güvenen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, çağın gerektirdiği teknolojiye ayak uydurabilen milli ve manevi değerlere sahip, hoşgörülü, kendini sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, Atatürk ve ilkelerini benimsemiş bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; ilgi, istek ve yeteneklerini dikkate alarak eğitilmelerini ve öğrenmelerini, çağın ihtiyaçlarına cevap verecek beceri ve özellikleri kazanmalarını sağlamak. Teknolojik gelişmeleri izleyip kullanabilmelerini, toplumsal hayatın gerektirdiği bilgi ve görgüye sahip olmalarını, çevresiyle olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını; çok yönlü eleştirilere açık, yaratıcı, yapıcı, milli ve manevi değerlere saygılı, mantıklı düşünebilme becerisini kazanmış bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :22
Öğrenci :22
Derslik :1
BT Sınıfı :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:40-14:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Sobalı
Servis :
Ulaşım : Kendi imkanlarıyla.
Yerleşim Yeri : Mahallemiz; Kahramanmaraş İli, Dulkadiroğlu İlçesine bağlı, 1500 nüfuslu ve 900 metre rakımlı akdeniz ve karasal iklime sahip bir yerleşim yeridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 35 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :